Budapest Tájfutó Sportjáért Alapítvány

A Budapest Tájfutó Sportjáért Alapítványt 1992-ben hozta létre elsősorban a BTFSZ. Az alapító okiratban meghatározott célok közt a budapesti tájfutó diák- és szabadidősport fejlesztése, valamint az utánpótlás-nevelő egyesületek támogatása szerepel elsősorban.

Az alapítvány volt az első, és néhány évig az egyetlen olyan tájfutó szervezet, amely fogadni képes az SZJA 1 %-os felajánlásokat. Ebből a 90-es évek második felében komoly bevétele keletkezett, amelyet több évre elcsúsztatva, egészen 2011-ig használt fel a célok érdekében. Mára az 1 %-os bevételek jelentősen lecsökkentek azzal, hogy szinte minden egyesület tud élni ezzel a lehetőséggel. Ugyanakkor 2011-től az alapítványon keresztül történik a Dr. Fekete Jenő által az egyetemista korosztály számára felajánlott Jó Tanuló – Jó Tájfutó díjak odaítélése és kifizetése.

Az alapítvány csekély költségekkel, társadalmi munkában működik, irodája nincs, a kuratóriumi tagok mellett a titkár sem részesül díjazásban. Jelenlegi felépítése:

Research Paper With Citations Deseő László, elnök

Csipi Erzsébet, titkár

Service Animals Research Paper Fekete Jenő, kuratóriumi tag

Borókai Gábor, kuratóriumi tag

Write My Research Paper Az alapítvány dokumentumai (közhasznúsági jelentések, 1 % felhasználásáról szóló NAV-adatlapok) megtalálhatók a dokumentumok között.