A „Jó tanuló, jó tájfutó” pályázat kiírása – 2018

Pályázati felhívás

Dr. Fekete Jenő György, a BTFSZ tiszteletbeli elnöke ez évben is  meghirdeti a „Jó tanuló, jó tájfutó” pályázatot. Jutalomban részesülnek a tanulmányokban és a tájfutásban (bármely szakágban) egyaránt legjobb eredményt elért egyetemi és főiskolai hallgatók.

A pályázaton részt vehet minden, első alap-, mester- vagy osztatlan képzésben résztvevő, bármely magyarországi egyetemen, vagy főiskolán tanuló, nappali tagozatos hallgató, aki valamelyik budapesti tájfutó szakosztály igazolt versenyzője. 

A pályázaton nem vehet részt az a hallgató, aki legalább 3,01-es tanulmányi eredményt nem ért el a két értékelendő félév összevont átlagában, és az alább feltüntetett sportkategóriák egyikéből sem tud eredményt felmutatni. Értékelendő tanulmányi időszaknak számít a 2017/2018-as tanév őszi és tavaszi szemesztere (keresztféléves rendszerben értelemszerűen ugyanez a két félév). Sport-teljesítmény szempontjából a 2018. évben elért eredmények számítanak.

A pályázat nem függ más szervezetek által adott tanulmányi ösztöndíjtól, pályázattól, vagy egyéb jutalomtól.

 

Az elbírálás szempontjai 

Tanulmányi eredmény:                                                           Sporteredmény:

 

A 2017/18-as tanév őszi és tavaszi szemeszterének összevont tanulmányi átlaga EB/VB (egyéni/váltó)
Egyetemi és Főiskolai VB  (egyéni/váltó)
Magyar bajnokság (egyéni/váltó)
A magyar válogatott programjában lévő kiemelt nemzetközi verseny
Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (egyéni/váltó)

 

A pályázathoz kapcsolódó igazolásokról

A pályázatot a hiánytalanul kitöltött EGYÉNI NEVEZÉSI LAPON kell benyújtani. Erre kell rávezetni az egyetem/főiskola Tanulmányi Osztályának ill. a szakosztály vezetőjének igazolását az elért eredményekről. Az értesítési címet csak akkor kell kitölteni, ha az nem azonos a lakáscímmel.

 

Egyéb tudnivalók

– az Egyéni Nevezési Lap levehető a BTFSZ honlapjáról (www.btfsz.hu).

– a pályázat benyújtásának határideje:2018. december 3. A pályázatot Dr. Fekete Jenő György e-mail címére kérem elküldeni: fekete.jeno1@chello.hu, és telefonon megerősíteni: 385-6373 (üzenetrögzítő van)

– az ünnepélyes díjkiosztó ünnepséget 2019. januárjában tartjuk a Budapesti Tájfutó Napok keretében. Az első három helyezett pénzjutalomban részesül és oklevelet kap.

– nem a kiírás szerint benyújtott, vagy a pályázati határidő lejárta után benyújtott, ill. a valóságnak nem megfelelő adatokat tartalmazó pályázatok kizárásra kerülnek.

– a pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást ad: Dr. Fekete Jenő György, tel: 385-6373, e-mail: fekete.jeno1@chello.hu

 

EGYÉNI NEVEZÉSI LAP

Budapest, 2018. augusztus hó