Budapesti Tájfutó Napok 2020. 01. 18-19.

Idén január 18-19. között lesznek a Budapesti Tájfutó Napok, melynek keretein belül, a Bajnokok Vacsorája, illetve a Ripszám Henrik emlékverseny megrendezésre kerül.

Szombat este 18 órakor kezdődik a Bajnokok Vacsorája, ahova szerencsére az 57 meghívottból 54-en el tudnak jönni. Itt átadásra kerül a Budapest Tájfutó Sportjáért Díj, a Budapest Tájfutója Díjak, illetve Dr. Fekete Jenő jóvoltából az Ezüst Futócipő és a „Jó tanuló, jó tájfutó” nyereseit is kihírdetjük.

Másnap délelőtt a Ripszám Henrik emlékversenyen az eddig meghírdetett rövid és hosszú pálya mellett, egy mini pályát is biztosítunk a N55 és F65 korosztály feletti versenyzőknek, hogy a tapasztaltabb korosztály is eredményesen teljesíteni tudja a versenyt. Érdemes a kiírásban is elolvasni, hogy a versenyt eredményesen teljesítők a kiolvasáskor milyen elvek alapján kapnak BTFSZ logóval ellátott bóját a kiolvasáskor.

Diák Teremtájfutó Budapest Bajnokság végül január 25-én kerül megrendezésre, egy héttel később. A kiírás ide kattintva elérhető.