Együtt program lezárása

Kedves Tájfutók!

Lassan újraindul a tájfutó élet is, ennek örömére az Együtt BTFSZ támogató programot lezárjuk azzal, hogy ha szükséges, (reméljük nem lesz), újra indítjuk.

A számok: Hét fő részesült támogatásban, ez kétszázezer forintot és két laptopot takar. Reméljük jól hasznosult segítségnyújtásunk, és áttételesen egy-egy tájfutó családot is segítettünk.

A programot úgy terveztük, hogy amíg a BTFSZ erre a célra átcsoportosított forrása tart, addig saját erőforrást használunk, ezzel
párhuzamosan regisztráljuk a felajánlásokat. A beérkezett anyagi jellegű támogatási igények nem lépték túl a rendelkezésre álló keretet, így nem vettünk igénybe anyagi támogatást, ami semmit nem von le a felajánlóknak járó elismeréséből. Köszönjük szépen mind a huszonkét sporttársunknak a felajánlott segítséget.

Ugyancsak köszönöm a három fős kuratóriumnak, Fekete Jenőnek, Hidas Sándornak, és Lux Ivánnak a lelkiismeretes munkát, ami hozzájárult ahhoz, hogy a gondolatból tett szülessen.

A program szervezése közben több esetben találkoztam egyesületen, belül szervezett segítségnyújtással (ú.m. bevásárlás, ügyintézés).

Örülök hogy ilyen közösség tagja vagyok!

Mets Miklós