Új főtitkára van a Budapesti Sportszövetségek Uniónak

Munkácsi Kitti személyében új főtitkára van a BSU-nak.

Új főtitkára van a Budapesti Sportszövetségek Uniónak

Munkácsi Kitti személyében új főtitkára van a BSU-nak.

Kampusz Tájfutó verseny

Tegnap lezajlott a 12. Kampusz Népszerűsítő Tájfutó Verseny, ami idén egyben Budapesti Egyetemi-Főiskolás Bajnokság is volt. Megtekinthetők a részidős és a végleges eredmények.

Bp. Rövidtávú + Sprintváltó Bajnoksága és Bp Kieséses Sprint Bajnoksága 2018

Szeptember elején három Budapest Bajnokság is lezajlott, mindegyik tökéletes felkészülési lehetőséget nyújtott a Rövidtávú és Sprintváltó Országos Bajnokság hétvégéjére. Eredményeket valamint képeket az alábbi linkeken elérhetitek: Bp. rövidtávú végleges eredmények Bp. rövidtávú részidős eredmények Bp. sprintváltó végleges eredmények Bp. sprintváltó részidős eredmények Bp. kieséses sprint selejtező eredmények Bp. kieséses sprint negyeddöntő eredmények Bp. kieséses sprint […]

Kampusz tájfutó verseny és Budapesti Egyetemi Bajnokság

2018. szeptember 20-án, csütörtökön megrendezésre kerül a XII. Kampusz Tájfutó Verseny és Bp. Egyetemi Bajnokság az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja keretében. A verseny az ELTE Lágymányosi Kampuszán lesz, egyetemi polgároknak ingyenes az indulás, valamint annak is aki süteménnyel kedveskedik az indulóknak 🙂 A BME-hallgatók a részvételt beszámíthatják egy testnevelés-órai részvételnek is! Bővebb infó a versenyről itt.