Bajnokok Vacsorája 2018

Ismét sikeres évet zártak a budapesti fiatalok, mintegy 10 százalékkal nőtt a bajnokok létszáma, így idén a Ráday utcai Trattoria étterem karzatát is meg kellett nyitni, hogy elférjünk.
A külső szemlélő által is jó hangulatúnak mondott rendezvényt az előző évben sikeresen bemutatkozott vetélkedő tette idén is érdekessebbé annál, amilyennek a korábbi évek vacsorái voltak. Bár a vetélkedő hátránya, hogy a játék és a díjátadók így felváltva zavarták a résztvevőket az étkezésben, beszélgetésben 🙂
A vacsorán jelen volt Gárdonyi Márk, a BTFSZ előző nap megválasztott alelnöke is, aki a szövetségen belül az utánpótlás korú (él)versenyzőket fogja segíteni, így jó alkalom arra, hogy a bajnokok meghívott edzőivel megtartsa az első munkavacsorát.
Elfogadta meghívásunkat Fodor Anett, a BSU (http://bsu.hu/) főtitkára is, aki látva a társaság jó hangulatát, komolyan fontolóra vette, hogy tavasszal elindul néhány budapesti tájfutó versenyen.
A vacsora során kerültek átadásra a BTFSZ által alapított díjak.
A Budapest Tájfutó Sportjáért díj átadása elött a szövetség elnöke röviden ismertette Hegedüs András díjazott eredményeit, érdemeit. Ezután Dosek Ágoston néhány Andrással kapcsolatos személyes emléket osztott meg a fiatalokkal.

Vendégünk volt Dr. Fekete Jenő, az Ezüst futócipő és a „Jó tanuló, jó tájfutó” díj megalapítója, valamint Bujdosó István, az est egyik fő támogatója.

A díjazottak:
Budapest Tájfutója női 16-ban: Gárdonyi Csilla (edzője: Kisvölcsey Ákos),
Budapest Tájfutója női 18-ban: Sárközy Zsófia (edzője: Kisvölcsey Ákos),
Budapest Tájfutója férfi 16-ban: Bujdosó Zoltán (edzője: Bakó Áron),
Budapest Tájfutója férfi 18-ban: Ormay Mihály (edzője: Bakó Áron).

Ezüst futócipő: Sárközy Zsófi
Jó tanuló, jó tájfutó díj: Weiler Virág, Mantuano Eszter és Kézdy Borbála

 

A vacsorán való részvétel feltételei, illetve az idei meghívottak névsora a BTFSZ honlapján olvasható:

Bajnokok vacsorája

További képek itt megtekinthetőek.

Jövőre veletek ugyanitt!

Mets Miklós

 

A rendezvényt támogatta: